Om

Stallet bör vara en prestigelös plats, en plats där man kan vara sej själv och där ingen tittar snett på en för att man har ‘fel’ utrustning eller gör ‘fel’ saker. En plats där man kan vara sej själv helt enkelt. Hästar tar dej för den du är, inte för vad du har på dej! Kom alltid ihåg det!

Om D’equine

Med ovan sagt, så är det inte förbjudet att skämma bort sej själv,  sin häst och sitt stall med fina saker om man vill det! Det är dom där fina sakerna som får ta plats i den här bloggen! Hästlivet är ofta tungt och tufft, ibland tappar man sugen och allt känns grått och trist. Då kan man behöva en vitaminkick med inspiration för att få igång glädjen igen, och det är här denna bloggen kommer in! Här frossas det i pynt och stil, dyrt och billigt, det där lilla extra som sätter en extra guldkant på livet du delar med din häst!

Om Bloggdrivaren

Jag är i skrivande stund 28 år och jobbar som dekoratör på en stor svensk klädkedja. I min pappas stall står min gamla travartant född 1990, med en gammal knäskada och en allmänt deppig tid med allt vad gäller hästlivet som tyvärr gjort att det inte blivit så mycket ridning de senaste åren, någon jag saknar mycket! Nu ligger jag i  startgroparna till planering av ett nytt hästköp och planerar även renovering av tidigare nämnda stall till sommaren!

Jag är gift med en ljuvlig man, som även råkar vara min bästis och själsfrände. Three in one, inte illa pinkat! Jag älskar fina saker, hemma likväl som i stallet och gör vad jag kan för att lyxa till den grå vardagen så att den glittrar lite i stället!

Vill du veta mer om mej är du välkommen att  skicka ett mejl till dequine @ live.se

Vill du lämna ett tips till bloggen så lägg en kommentar i bloggen någonstans!

Sir John Thorolds Bay Hunters With Their Groom In A Stable

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s