Grönt är skönt

Hej hopp, Lisa här. Tänkte börja min ”karriär” här inne på D’equine med att visa denna lummiga allée som är det första som jag möts av när jag parkerat bilen och börjar min vandring fram till stallet. Tyckte det kunde vara fint för er att se, som en första inblick i mitt hästliv, om inte annat för att jag själv tycker det är så härligt att den riktigt slagit ut i all sin prakt igen efter vintern.

Nu ska ni veta att den inte bara är en vacker fägring för ögat utan fungerar även som en svalkande oas under sommarens hetta.  Det kan nämligen vara skönt att för en stund komma undan den ofta stekande solen, speciellt när man skrittar av hästarna efter ett svettigt pass på ridbanan. Avslutningsvis vill jag önska er alla en fortsatt bra söndag så hörs vi snart igen. A presto!

Annonser

2 thoughts on “Grönt är skönt

    • Hej Ellinor, mitt svar blir nog: Nja egentligen inte. Men det händer att det kan snöa under vintern någon dag, även om det är väldigt ovanligt. När det är som kallast brukar det hålla sig runt 0 strecket. Jag brukar för det mesta bara behöva se snön långt borta på bergstopparna när jag rider ;-)

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s