Dagens bloggtips – En favorit

På tal om länkningar, en av mina absoluta favoritbloggar är Stalltjej.se. Faktum är att dom har en permanent länkning här i bloggen, i högerspalten. Dock en bit ner så det är kanske inte så många som har sett det. Kanske jag skulle göra en länklista uppe i huvudmenyn med D’equines favoritlänkar?

Stalltjej.se är i alla fall en blogg som sticker ut ur mängden, den är mycket mer än en jag-och-min-häst-vardag-blogg med gryniga mobilbilder och inlägg som är tre meningar långa som börjar med ”Idag…”. Dessa tjejerna satsar på att göra en bred blogg om hästar och hästliv, både Agnes och Jessica har stor erfarenhet av hästliv och tar upp allt i ifrån veterinära frågor till hästskötarliv. Det är en av få bloggar jag har fastnat för och faktiskt besöker dagligen.

Hur ser ert bloggföljande ut där ute i internetvärlden? Då menar jag just bloggar med hästtema. Vill ni svara på lite frågor, kära läsare?

1. Vad är gemensamt för de bloggar du följer?

2. Vilka är dina favoriter och varför?

3. Vad är största anledningen till att en blogg faller bort för dej?

Annonser

3 thoughts on “Dagens bloggtips – En favorit

  1. bloggar som jag följer är ofta folk jag har stött på…känner eller gillar på något sätt…följer inga storbloggar tycker de är för …ja jag vet inte men opersonliga på nått sätt…gillar bloggar som visar alla sidor inte bara de bra…vissa har myckt bilder, andra inte men de är endå nått hos alla som faller mig i smaken…

    • Haha, jag får kolla in den lite! Jag tror det är skillnad på vad man vill med sin blogg – jag har ett specifikt mål jag siktar på och jobbar mot, och jag ville skpaa en blogg som jag ville läsa. Dagboksbloggar finns det många av och jag får känslan av att man mest skriver för sin egen skull inte inte så mycket för läsarens skull? Kan det stämma?
      Det hä rär faktiskt ett rätt intressant ämne, jag kanske kan få intervjua dej om det?

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s