Att älska Hérmes

Hérmes hästdetaljer är så enkla, klassiska och stilrena och så onödigt lyxiga att man nästan blir provocerad av det, men sanningen är den att hade jag haft obegränsat med pengar hade jag säkert köpt en stallväska för 16 600:-bara för att den var så snygg! Kanske inte så smart, men jag hade säkert älskat min väska!

Vad tycker ni om märken? Det är ju nästan ett fult ord för vissa, medan andra inte ‘nedlåter sej till att köpa annat. Finns det en gyllene medellinje?

Annonser

6 thoughts on “Att älska Hérmes

 1. jag kan väll säga att ja jag älskar märken…men på de villkor att de passar min smak…skulle aldrig köpa nått bara för att alla andra har det…de skall passa de är de viktigaste…vi säger sadlar…jag ringde på en häst idag som jag är intresserad av att köpa…ställde frågan om sadeln var inpassad för hästen…och de svar jag fick var att det är en…en märkes sadel helt enkelt och de är bara den hästen som har haft sadeln…i si å så många år…jaha är den uppkollad? nä men de är en bla bla bla sadel…??? jag skiter fullständigt i vad de är för adel…bara den är utprovad efter hästen och genomkollad minst en gång per år…då kan de vara en sadel från hööks eller en för 30 tusen…men den skall passa till hästen…men i alla fall så märken…klart de är snyggt me märkes saker men går de till överdrift så tycker jag att de är lite patetiskt…jag kör mitt rosa raice för att jag gillar det…och i början för att de stack i ögonen på den marinblåa hästvärden som kallas pikure och kingsland…dock älskar jag båda märkerna…

  • Jag älskar när folk vågar sticka ut! Hästfolk är allt som oftast väldigt konservativa och Kingslandkloner och Pikeurpåvar finns det gott om!
   Du som är ”rosa”, går du in för med det just i åtanke när du handlar ny utrustning till dej själv och hästarna? Hur långt sträcker det sej, är tom hovkrats rosa tex?

 2. Jag ska börja med att säga : tack för en blogg som tilltalar mig mycket, prylnörd som jag är ;)
  Jag köper det jag tycker är snyggt och blandar märken med Hööks och nonames hej vilt.

  • Tack för besöket! Det är så kul att fler och fler hittar hit!
   Jag är som du, blandar hejvilt – det viktiga är att det är snyggt! Tyvärr tycker jag oftast det som är dyrast är det snyggaste! Blir jämt besviken när jag hittar något fint och sen ser prislappen hihi!

 3. Jag tillhör den kategori som väljer kvalitetsmärken
  Självklart skall det passa hästen och ser jag något som är snyggt hos tex Hööks så tvekar jag självklart inte att köpa det : )
  Men älskar tex min Hermés sadel och ja den sitter bra på min häst ; )
  Tycker också Burberry och Gucci har mycket som är snyggt och passande i hästmiljö.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s