Dequines första tävling!

Vi fortsätter väl med dagens tävlingstema, eller vad säger ni?  Vinsten är alltså ett digitalt målat helkroppsporträtt av din egen häst (eller favorithäst om du inte äger någon!) värt 1900:-

Så hur gör man för att delta? Det är superenkelt! Ser du bilden nedanför? Ladda upp den på din blogg och länka till D’equine!  I inlägget lägger du även upp några bra bilder på hästen ifråga. En bild ska vara den bild du vill få avritad, andra bilder lägger du upp som referenser till hästens färg och tecken. Skriv även en motivering till varför du vill vinna det här porträttet och berätta en fin historia om dej och din häst.  Enkelt va? Tävlingen kommer pågå till den 29 April 15 Maj! ALLA MED EN BLOGG FÅR VARA MED OCH TÄVLA!

Vi drar det en gång till:

 • Ladda upp tävlingsbilden på din blogg i ett inlägg.
 • I inlägget, lägger du upp bild på hästen ifråga
 • Skriv ner ett fint minne mellan dej och hästen
 • Motivera varför du vill vinna priset.
 • Kommentera och länka till ditt bidrag i detta inlägg när du gjort klart ditt tävlingsbidrag! Det måste vara i DETTA inlägget, annars är bidraget ogiltigt.

För extra stor chans att vinna, lägg upp en knapp eller länk i din sidemeny där du länkar till tävlingen!

Observera, för att vara med i just den här tävlingen måste du ha en blogg! Tyvärr är det så denna gång, en annan gång öppnar vi för andra att delta.

Knapp att använda som man vill i tävlingen.

Till dej som vinner: tänk på att det kan ta upp till två månader för mej att göra klart ett sånt här porträtt så bli inte orolig om det tar tid innan priset kommer!

Annonser

6 thoughts on “Dequines första tävling!

 1. Pingback: Bloggtävling hos D’equine « agneshastliv – foto & hästar

  • Hej Agnes! Du har en wordpress blogg såg jag så då kan jag beskriva hur du ska göra för att skapa en länk-knapp! Gå in på Dashboard – Utseende – Widgets. Välj en Bild-widget och ‘dra’ den till ditt sidofält. I widgeten anger du namnet på bilden, typ Tävling på D’equine, du lägger in bildens url (du måste ladda upp bilden på din blogg i ett inlägg först) på angivet fält, och på Länk-URL klistrar du in url:en till tävlingsinlägget på själva D’equine! Och så borde det vara klart! :)
   Tack för ditt bidrag! ♡

 2. Pingback: Tävlingen | D'equine

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s