Ridvänligt hos Cubus

Billiga, mjuka, mysiga, sköna att rida i! Som vanligt propagerar jag för att inte begränsa din shopping! När du är ute på stan och köper vardagskläder, ta en en titt på tröjor som fungerar toppen som snygga rid och stalltröjor.

 

Gult och vitt är superfräscht till svarta ridbyxor. Följ upp med gult schabrak! Snyggast på en mörkbrun eller svart häst.

Ceriserosa är också snyggt till svart, men passar också riktigt bra till djupt blå nyanser, som marin och kornblå! Blir fint till en fux som är mer gul än röd i tonen.

Vårens stora färg är mintgrön, och den matchar du finast till pasteller, ljusa ridbyxor i beige blir fina till. Matcha gärna schabrak i pastelliga toner eller ljusa neutraler (beige, grå, vit). Fint till en skimmel, stickelhårig eller isabell häst.

Naturliga nyanser i brunt, beige, grått, vitt och detaljer i svart – neutraler är aldrig fel! Den här tröjan matchar du snyggt med svarta ridbyxor, men även grå och beige och vita, ju sommrigare det blir ute, ju ljusare gör du din outfit! Följ upp med schabrak och skydd i neutraler för en monokrom look.

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s