Att vara konsekvent i stilen

Detaljtänket är en stor del av att skapa en helhetstänk stilmässigt kring ditt hästliv. Glöm borstar i tusen färger från olika märken! Satsa på en genomgående färg i rykthinken (eller hur du nu förvarar dina borstar). Personligen är jag svag från dessa borstar i ”naturlig” stil från Borstiq. Finns att köpa hos Hööks!

 

Det här tänket kan du sträcka det lite längre genom att tänka på material när du köper nya saker. Det handlar om att vara konsekvent och inte impulshandla ditt och datt! Det är precis samma trick du använder när du ska bygga upp en väl fungerande garderob till vardags och fest! En röd tråd som är du stenhårt konsekvent mot! Det innebär kanske att det tar längre tid att bygga upp en komplett garderob, men när den är klar är den garanterat väldigt snygg på dej och välfungerande!

Har du valt blått, stå för det 100%. Leta aktiv efter borstar med blå detaljer, grimmor och grimskaft i blått, schabrak och lindor etc. Man måste inte välja bara en färg utan du kan även välja två, tex lått och vitt, eller blått och orange – så länge man kan skönja ett mönster i dina attiraljer. Tänk även på material – är du plast du tycker mest om, metall? Och vilken färg på din metall? Detta styrs ofta utifrån hur din sadel ser ut – den är förmodligen ditt absolut dyraste inköp (förutom hästen såklart) och blir det en svart med silverspännen så faller sej det natturligt att träns blir svart med silver detaljer, liksom grimma har silverspännen och grimskaft. Små avvikelser kan det alltid bli, men på det stora hela ser det otroligt välorganiserat och snyggt ut när man väljer den konsekventa stilen. Man kan även göra detta i varierande grad, kanske väjer du blått men alla nyanser av blått, medan en annan bara vill ha kornblått! Upp till var och en!

Här kommer ett urval till från mina stallsaker… Ser ni den röda tråden?

Alla sakerna är från Hööks.se

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s