Mountain Horse spring 2012

I vårens katalog fanns många godbitar! Personligen gillar jag att det rör sej mot lite högre midja igen – kanske för att jag börjar bli gammal? Man blir ju 30 om två år… Tillbaka till ämnet. Ridbyxor är kläder som ska sitta ordentligt även om du böjer dej ner tusen gånger. Det finns väl inget mer frustrerade än att behöva rätta till spektaklet varenda gång man rätar på ryggen? Därför föll jag får de übersygga byxorna Lauren. Bakdelen var så himla snygg med den där lilla sprunden och de kryssade hällorna. Färgen på bilden föll mej helt i smaken den med – riktigt klassisk färg som passar till mycket, men särskilt fin i hop med vitt, brunt och olika sorters blå.

Jag är förvisso hästmänniska, men Västmänniska har jag aldrig riktigt varit. Antingen har jag en tröja/kofta eller bara topp, det där mellantingen har jag aldrig brytt mej om. Någon därute som inte kan leva utan sin väst? Övertala mej att köpa den här i så fall, för det var riktigt fin.

Hoodisar däremot är en favorit, men ofta är det svårt att hitta snygga. Men den här fleecevarianten duger alldeles utmärkt! Och så sätter vi punkt med insikten om att marinblått är vårens stora färg hos Mounaitn Horse!

 

 

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s